2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Gothersgade
Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

2.950 kr

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

BEMÆRK HUSDYR TILLADT! Lækker taglejlighed i rolig ejendom. Indeholder stort køkken-alrum, soveværelse med indbyggede skabe samt toilet. Lejemålet har trægulve overalt og synlige bjælker. Adgang til dejlig lukket have.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Gothersgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Gothersgade i 8800

Husleje
Du skal betale 5.900 kr. om måneden for denne bolig på Gothersgade.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.