2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Dannebrogsgade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

14.850 kr

Leje per måned:

4.950 Kr/md

Nyistandsat og topmoderne hyggelig lejlighed i Viborg midtby beliggende på stille vej. Meget tæt på biograf, indkøbsmuligheder, gå-gaden og offentligt transport. Lejligheden indeholder nyt hvidt Kvik køkken med alt i hvidevarer - også opvaskemaskine og vaske-tørremaskine. Badeværelse med flotte beige travertinfliser. Stue med fritlagte bjælker og trappe op til stor hems. Lyst soveværelse. Dejlig lys lejlighed med afhøvlede og lakerede trægulve. Plantegning er vejledende.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Dannebrogsgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejemålet på Dannebrogsgade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Dannebrogsgade er 5.675 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.025 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.