2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Nicolajgade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Hyggelig 2 værelses lejlighed tæt på Viborg midtby. Indeholder: Stue og køkken er i et. Køkken med køleskab med fryser, ovn, keramisk kogeplader, frit hængende emhætte og opvaskemaskine. Lille soveværelse med faste skabe og gulvtæppe. Dejligt badeværelse med bruser og skabe samt mulighed for egen vaskemaskine. Der er trægulve i stue og køkken. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Sct. Nicolajgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Sct. Nicolajgade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sct. Nicolajgade er 4.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.