2 Værelses lejlighed i Viby J

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndervangs Allé

Leje per måned:

7.626 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Viby J/nBebyggelsen er attraktivt beliggende på toppen af Sønderhøj i gåafstand fra Viby bycentrum og lokalbanen og med kun 8 km til Århus centrum. Alle boligerne er opført med brug af kvalitetsmaterialer og er veldisponerede med flot lysindfald fra store vinduespartier, ligesom de alle har adgang til egen altan og flot udsigt over Ådal og Århus by. Bebyggelsen består af 4 blokke med i alt 104 boliger. Boligerne er på 63-140 kvm. med 2, 3 eller 4 værelser. Vi gør opmærksom på, at udlejeren ikke tillader bofællesskab i ejendommen.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8260 Viby J

I denne lejlighed på Søndervangs Allé i Viby J får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om boligen på Søndervangs Allé i 8260

Husleje
Du skal betale 7.626 kr. om måneden for denne bolig på Søndervangs Allé.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 8260 Viby J

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8260 Viby J? I øjeblikket kan du finde 83 lejeboliger i 8260 Viby J her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.