2 værelses lejlighed i Vrå

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Carl Scharnbergs Vej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

31.575 kr

Leje per måned:

6.358 Kr/md

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9760 Vrå

I denne lejlighed på Carl Scharnbergs Vej i Vrå får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Carl Scharnbergs Vej i 9760

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Carl Scharnbergs Vej  ligger på 6.358 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 31.575 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9760 Vrå

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9760 Vrå? Du kan i øjeblikket finde 8 boliger til leje i Vrå netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.