2 værelses lejlighed i Vrå

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Carl Scharnbergs Vej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

31.575 kr

Leje per måned:

6.358 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9760 Vrå

I denne lejlighed på Carl Scharnbergs Vej i Vrå får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Carl Scharnbergs Vej i 9760

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Carl Scharnbergs Vej  ligger på 6.358 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 31.575 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9760 Vrå

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9760 Vrå? I øjeblikket finder du 8 lejeboliger i 9760 Vrå her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.