2-værelses lejlighed Kalmarparken, Aarhus N

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kalmargade

Leje per måned:

7.414 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2-værelses lejlighed Kalmarparken, Aarhus N/nAarhus kommune er på en gang en moderne handelsby, en erhvervsby, en universitetsby, en grøn boligby, en kulturby og en rekreativ by. Kalmarparken ligger centralt i Aarhus N – tæt ved Aarhus Universitet, lærerseminariet og uddannelserne i Skejby/Risskov. Byggeriet er et eksempel på moderne boligbyggeri, hvor funktionalitet og stilren arkitektur går hånd i hånd. Kalmarparken, der er opført i 2012, er en velfungerende 4-etagers bebyggelse med 76, 1- og 2-værelses lejligheder på mellem 43 og 74 kvm. Der er 22 p-pladser på ejendommens område. Du er tæt på vand og skov og gode indkøbsmuligheder. Her er gode busforbindelser lige ved døren og tæt ved den nye letbane. Lejlighederne er veldisponerede med flot lysindfald fra den syd- eller vestvendte altan/terrasse. Der findes 3 lejemål i ejendommen der ikke har altan/terrasse. Penthouselejlighederne har 13 kvm. store sydvendte tagterrasser. Lyse gulve overalt. Døre og vægge er hvidmalede. Fra entre er der adgang til praktisk indrettet køkken, hvor der er fin plads til et lille spisebord, hvidt badeværelse med separat bruseniche og et stort lyst værelse/stue med udgang til altan/terrasse....

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Kalmargade i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Kalmargade i 8200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kalmargade er 7.414 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 lejemål i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.