2 værelses lejlighed på Dybbølsgade med altan

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

21.300 kr

Depositum:

7.100 kr

Leje per måned:

7.100 Kr/md

2 værelses lejlighed på Dybbølsgade, Vesterbro Overtagelse straks. Lejligheden indeholder køkken, 2 værelser samt mindre badeværelse med brus. Udlejes for min. 18 mdr. med mulighed for forlængelse op til 2 år. Egner sig bedst til par eller enlig.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 1721 København V

I denne lejlighed på Dybbølsgade i København V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Dybbølsgade  i 1721

Husleje
Du skal betale 7.100 kr. om måneden for dette lejemål på Dybbølsgade .
Depositum
Du skal lægge 7.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-03.

Andre lejeboliger i 1721 København V

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 1721 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 boliger til leje i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.