2-værelses lejlighed på Margrethepladsen i Aarhus C

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sonnesgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

28.200 kr

Leje per måned:

9.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Det gennemtænkte gårdmiljø er unikt og inviterer til udeliv og fællesskab. Her er der have i flere etager med tværgående gangpassager og opholdspladser højt hævet over jorden. Lejlighederne indeholder store vinduespartier, smukke og vedligeholdelsesvenlige materialer, stilrent køkken fra INVITA med grebsløse fronter, spots under overskabene og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens og Exhausto.  Derudover et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Her kan du sætte dit personlige præg på det minimalistiske udtryk og gøre det til dit eget. Hvis du bliver én af de heldige, der kan kalde Margrethepladsen dit hjem, vil stort set alt være i gåafstand fra din lejlighed. Du finder fitness i samme bygning, indkøb, shopping og cafeer rundt om hjørnet og VIA University College og Universitet så tæt på, at du kan nå dertil på det akademiske kvarter. OBS! Billederne er fra sammenligneligt lejemål. OBS! Parkering mod betaling.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Sonnesgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om boligen på Sonnesgade i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sonnesgade er 10.600 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.800 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.