2 værelses lejlighed tæt på Fælledparken

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
29. maj 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Aldersrogade
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

18.663 kr

Depositum:

6.261 kr

Leje per måned:

6.221 Kr/md

Ældre 2 værelses lejlighed tæt på Fælledparken udlejes. Overtagelse 31. maj

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 2100 København Ø

I denne lejlighed på Aldersrogade i København Ø får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om lejeboligen på Aldersrogade i 2100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Aldersrogade ligger på 6.221 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.261 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-29.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket finder du 121 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.