2-værelses lejlighed til leje i Ceresbyen

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ceresbyen

Leje per måned:

7.345 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2-værelses lejlighed til leje i Ceresbyen. Bo i de eftertragtede moderne boliger i Bryggerhaven i Ceres Byen

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Ceresbyen i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om lejemålet på Ceresbyen i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Ceresbyen er 7.345 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 291 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.