2 værelses lejlighed til leje i Kaas

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gammelgaardsvej

Leje per måned:

5.159 Kr/md

2 værelses lejlighed til leje i Kaas/nÆldre- og handicapvenligt rækkehus udlejes i Syrenparken, Kaas Rækkehuset er i 1 plan, og består af 61,7 velindrettede kvadratmetre fordelt på forgang, køkken, værelse og stue. Velkommen indenfor: Når du kommer ind i boligen, træder du ind i forgangen, der har direkte indgang til køkken, værelse og stue. Kvadratmeterne er godt udnyttet og giver således rigtig gode indretningsmuligheder. Boligen udlejes nyistandsat – herunder nymalede vægge og lofter samt nylakerede gulve. Boligen er en del af ejendommen Syrenparken – Gammelgårdsvej 28-40, Kaas, 9490 Pandrup, der består af i alt 21 rækkehuse. Syrenparken har grønne områder, og er nabo til Aktivitetscentret Syrenparken. Til hver bolig tilhører en parkeringsplads samt skur. Tilladelse til husdyr kan indhentes af udlejer under særlige forhold.

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 9490 Pandrup

I denne lejlighed på Gammelgaardsvej i Pandrup får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Gammelgaardsvej i 9490

Husleje
Du skal betale 5.159 kr. om måneden for denne bolig på Gammelgaardsvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9490 Pandrup

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9490 Pandrup? Du kan i øjeblikket finde 10 lejeboliger i Pandrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.