2-værelses velindrettet og lys lejlighed

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skejbyparken
Forudbetalt leje:

6.825 kr

Depositum:

20.475 kr

Leje per måned:

6.825 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejligheden byder velkommen i entré i forbindelse med rummeligt køkken, der fremstår med lyse elementer og god skabsplads. Lejligheden har en lys stue samt et godt soveværelse med indbyggede skabe. Pænt badeværelse med lyse klinker og hvid sanitet. Til lejligheden er der brugsret til kælderrum og fælles vaskeri mod betaling. Skejbyparken ligger kun 3 km. fra Aarhus universitet og Handelshøjskolen samt meget tæt på Journalisthøjskolen, Social og Sundhedsskolen, og med busforbindelse lige ved døren, er centrum af Aarhus også kun et kvarter væk. Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Skejbyparken i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Skejbyparken i 8200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skejbyparken ligger på 6.960 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.880 kr.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 lejeboliger i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.