Klar til indflytning, lejlighed med egen indgang

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Finlandsgade
Forbrug:

465 kr/md

Forudbetalt leje:

3.995 kr

Depositum:

11.985 kr

Leje per måned:

3.995 Kr/md

Lejligheden er lys og venlig, badeværelse med skabe og bruser, opholdsstue med nyt trægulv soveværelse med 3 skabe med nyt trægulv, nyere køkken med emhætte 4 induktionsplader køleskab og varmluftovn, nyt trægulv og klinker i indgang a.c. el kr. 250,00 pr. mdr. Ved henvendelse om fremvisning opgiv gerne tlf. nr.

Lejlighed til leje på 48 m2 i 7430 Ikast

I denne lejlighed på Finlandsgade i Ikast får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 48 m2.

Om lejeboligen på Finlandsgade i 7430

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Finlandsgade er 3.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 11.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-03-31.

Andre lejeboliger i 7430 Ikast

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7430 Ikast? Du kan i øjeblikket finde 31 lejemål i Ikast netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden