20 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
20m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
By
Aalborg

Leje per måned:

3.761 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

*** VÆRELSE I AALBORG C UDLEJES *** Da jeg skal flytte til sommer, søger mine roomies og jeg en ny til at overtage mit værelse i Aalborgs bedste herskabslejligh ed et stenkast fra Nordkraft og gågaden. Der er indflytning den 1. August.
Lejligh eden er i alt 118 kvadratmeter og består af tre gode værelser med højt til loft, en rummelig gang samt nyetableret køkken, bad og bryggers. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden og derudover et tilhørende kælderrum. Der er tale om et værelser på ca 20 kvadratmeter. Huslejen på værelset ligger på 3761,- kr. Dette er inklusiv vand og varme. internet og El betales pr. kvartal.
Ved indflytning betales 9500,- kr. i depositum + én måneds forudbetalt husleje. Du kommer til at bo med Lina og Ida som begge er friske og imødekommende. Lina er 23 år og læser psykologi. Ida er 23 år og læser til lære. Vi håber på at livet i lejligheden fortsat vil bestå af fælleshygge, men at der også sættes stor værdi i alenetid på værelserne. Vi håber på at dette lyder som noget for dig, så være ikke bange for at skriv.
Der søges som udgangspunkt en studerende, har boet ude før, og er imellem 21-27 år. Der sættes pris på en ren...