219 m² New Yorker lejlighed tæt på Tivoli og Rådhuspladsen

Faciliteter

Areal
219m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

2.546 kr/md

Depositum:

90.000 kr

Leje per måned:

30.000 Kr/md

<p>Dr&oslash;mmer du om en bolig med rigeligt plads og en sublim beliggenhed centralt i K&oslash;benhavn, t&aelig;t p&aring; Tivoli og R&aring;huspladsen. Denne lejlighed p&aring; 219 m2 best&aring;r at entre med skabe, k&aelig;mpe stue med &aring;bent k&oslash;kken, badev&aelig;relse og walk in closet. Der vil v&aelig;re mulighed for at benytte boligen som et stort lokale eller f&aring; indflydelse p&aring; hvor et evt. v&aelig;relse skal ligge. Lejligheden ligger h&oslash;jt oppe med dertil h&oslash;rende udsigt til R&aring;dhuspladsen, Tivoli og Vesterbrogade. Hovedindgangen er handicap venlig.</p>

Stor lejlighed på 219 m2 til leje 1620 København V

I denne lejlighed på Vesterbrogade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 219 m2.

Om boligen på Vesterbrogade i 1620

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbrogade er 30.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 90.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-03-01.

Andre lejeboliger i 1620 København V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1620 København V? I øjeblikket finder du 107 lejeboliger i 1620 København V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.