25 m2 værelse i Roskilde

Faciliteter

Areal
25m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Leje per måned:

3.500 Kr/md

4000 værelse, 25 kvm, 3 mdr forudbetalt leje, 0 i depositum, lejeperiode 1-2 år, A/C forbrug pr mdr 200, overtagelse 01.05.2021, Lammegade 32 1th, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads Værelse til leje i Roskilde midtby, 5 min fra station og centrum.

Værelse til leje på 25 m2 i 4000 Roskilde

Dette store værelse er til leje på Lammegade 32 i 4000 Roskilde. Værelset er på 25 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Lammegade 32 i 4000 Roskilde

Huslejen for dette lejemål på Lammegade 32 ligger på 3500 kr. om måneden.

Andre værelser til leje i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 21 lejeboliger i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.