3'er med altan i Viby. Delevenlig for 3. 1. MÅNEDS HUSLEJE ER GRATIS

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Holme Ringvej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

9.000 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 8260 Viby J

På Holme Ringvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Holme Ringvej i 8260

Husleje
Du skal betale 9.000 kr. om måneden for denne bolig på Holme Ringvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-01-15.

Andre lejeboliger i 8260 Viby J

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8260 Viby J? I øjeblikket finder du 83 lejeboliger i 8260 Viby J her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.