3-v i eksklusiv byggeri tæt på natur og indkøb med flot udsigt.

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. nov 2021
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hedesøvej
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

12.900 kr

Depositum:

38.700 kr

Leje per måned:

12.900 Kr/md

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 2640 Hedehusene

På Hedesøvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hedesøvej i 2640

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hedesøvej ligger på 12.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 38.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-11-15.

Andre lejemål i 2640 Hedehusene

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2640 Hedehusene? Du kan i øjeblikket finde 7 lejemål i Hedehusene netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.