3 vær. i to plan på Langenæs

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
43 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tøndergade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.800 kr

Depositum:

26.400 kr

Leje per måned:

8.800 Kr/md

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Tøndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tøndergade i 8000

Husleje
Du skal betale 8.800 kr. om måneden for denne lejebolig på Tøndergade.
Depositum
Du skal lægge 26.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 260 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.