3 værelses bolig klar til indflytning 01-04-2021

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
106 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Knudsgade
Forbrug:

1.178 kr/md

Depositum:

18.080 kr

Leje per måned:

3.873 Kr/md

Afdelingen består både af lavt etagebyggeri og rækkehuse af ældre dato, men med gode funktionelle lejeboliger, der egner sig både til familier, enlige forsørgere, unge og ældre. Rækkehusene er fritstående med en pæn stor have omkring og egen indkørsel. Afdelingens boliger ligger i gåafstand til indkøb, skole, vuggestue og børnehave, sportshal, park mm.

Mindre hus på 80 m2 til leje 9700 Brønderslev

I dette hus på Knudsgade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Knudsgade i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Knudsgade er 3.873 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.080 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9700 Brønderslev? I øjeblikket kan du finde 93 lejeboliger i 9700 Brønderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.