3 værelses bolig klar til indflytning 15-03-2021

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frederiksgade
Forbrug:

520 kr/md

Depositum:

18.080 kr

Leje per måned:

5.177 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Afdelingen består både af lavt etagebyggeri og rækkehuse af ældre dato, men med gode funktionelle lejeboliger, der egner sig både til familier, enlige forsørgere, unge og ældre. Rækkehusene er fritstående med en pæn stor have omkring og egen indkørsel. Afdelingens boliger ligger i gåafstand til indkøb, skole, vuggestue og børnehave, sportshal, park mm.

Hus til leje på 83 m2 9700 Brønderslev

I dette hus på Frederiksgade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 83 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Frederiksgade i 9700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Frederiksgade er 5.177 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.080 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 boliger til leje i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.