3 værelses – Bredgade 24, st. mf. – 6000 Kolding

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bredgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Beliggende få meter fra gågaden i Kolding udlejes helt ny 3 værelses lejlighed på 111 m² beliggende i stueetagen. Lejligheden har entré med faste skabe. Fra entreen er der adgang til stort flot badeværelse med bl.a. bruseniche, væghænt toilet, vaskemaskine og tørretumbler m.m. Der er flot højglans køkken med alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine samt dejlig vaskeø. Køkken er i forbindelse med dejlig stor og lys stue. Alle hvidevarerne i lejligheden er af mærket Miele. Der er 2 skønne værelser med faste skabe. Overalt i boligen er der flotte parketgulve og gulvvarme. Der er dørtelefon og kælderrum i kælderen. Der er mulighed for parkering i gården. Leje pr. mdr. kr. 8.495,00 + varme kr. 700,00 + vand kr. 400,00. Depositum kr. 25.485,00.

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 6000 Kolding

På Bredgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Bredgade i 6000

Husleje
Du skal betale 8.995 kr. om måneden for dette lejemål på Bredgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.