3 værelses – Bredgade 24, st. tv. – 6000 Kolding

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Bredgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Beliggende få meter fra gågaden i Kolding udlejes helt ny 3 værelses lejlighed på 119 m² beliggende i stueetagen. Lejligheden har dejlig entré med skabe og entreen fungerer som bryggers, hvor der er egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er flot højglans køkken med alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Alle hvidevarerne i lejligheden er af mærket Miele. Der er dejlig stor spiseplads og meget stor stue i forlængelse af køkken-alrummet. 2 skønne værelser med faste skabe samt stort badeværelse med bl.a. bruseniche, væghængt toilet m.m. Overalt i boligen er der flotte parketgulve og gulvvarme. Der er dørtelefon og kælderrum i kælderen. Der er mulighed for parkering i gården. Leje pr. mdr. kr. 8.495,00 + varme kr. 700,00 + vand kr. 400,00. Depositum kr. 25.485,00.

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 6000 Kolding

På Bredgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bredgade i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bredgade er 8.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.