3 værelses delevenlig lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

6.900 kr

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Lejligheden er på 116 kvm. og indrettet med stort køkken, lyst badeværelse og 3 store værelser. Lejligheden er beliggende centralt i Nørresundby tæt på indkøbsmuligheder og med 5 minutters gang til Kulturbroen med gang og cykelsti, som fører direkte over til Aalborg. Fra lejligheden er der udgang til stor lukket gårdhave. Til lejligheden hører desuden depotrum. Billederne og plantegningen er fra en lignende lejlighed.

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 9400 Nørresundby

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vestergade i 9400

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestergade ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejemål i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.