3 værelses hus i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Provst Dreslersvej
Forbrug:

1.028 kr/md

Depositum:

8.855 kr

Leje per måned:

4.208 Kr/md

Boligen ligger i en etagebyggeri. Mølleparken ligger i den sydlige udkant af Frederikshavn lige op mod Bangsboskoven og tæt på både lystbådehavnen og dyreparken. Der er med andre ord ikke langt til naturoplevelser og gåture ved vandet - alligevel er man tæt på byen med Bangsbostrand Skole, børnehaver, indkøbsmuligheder og gode budforbindelser i baghaven. Langt størstedelen af de 700 boliger er familieboliger, hvor der bor både unge, familier og pensionister. Der er mange forskellige klubaktiviteter for både børn og voksne, som er med til at give et aktivt miljø i dagligdagen, og der er mulighed for at leje både garager, gæste- værelser og festlokaler i afdelingen. Hovedparten af boligerne er opført som etagebyggeri, og derudover består afdelingen af en stribe dejlige rækkehuse. 294 af boligerne på Provst Dreslersvej og Elius Andersensvej er blevet renoveret i 2014 - 2016, hvor klimaskærm og vinduer er blevet udskiftet. Desuden er der lavet nye badeværelser og nyt ventilationsanlæg. I forbindelse med renoveringen har afdelingen fået energimærke B, hvilket har reduceret varmeudgifterne med mere end 30%. Alle altaner er blevet bredere. En del af boligerne i afdelingen er specielt i...

Mindre hus på 84 m2 til leje 9900 Frederikshavn

I dette hus på Provst Dreslersvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Provst Dreslersvej i 9900

Husleje
Du skal betale 4.125 kr. om måneden for dette lejemål på Provst Dreslersvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 8.855 kr.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 173 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.