3 værelses hus i Hellerup

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

1.500 kr/md

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Stort hus på 130 m2 til leje 2900 Hellerup

I dette hus på (RESERVERET) Callisensvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 130 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på (RESERVERET) Callisensvej i 2900

Husleje
Huslejen for denne bolig på (RESERVERET) Callisensvej  ligger på 16.500 kr. om måneden.

Andre lejemål i 2900 Hellerup

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2900 Hellerup? Du kan i øjeblikket finde 154 lejemål i Hellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.