3 værelses hus i København S

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.080 kr/md

Leje per måned:

13.063 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Midt i Arenakvarteret i Ørestad, finder vi ejendommen Kunstnerkarréen. Kunstnerkarréen består af 95 lækre lejeboliger, der er fordelt på byhuse og lejligheder. Lejlighederne er på 2-5 værelser, mens byhusene udelukkende består af 5 værelser. Der er opført 28 byhuse, og 67 lejligheder. Boligerne er på 59-128 m2. De fleste af boligerne i Kunstnerkarrréen kommer med enten egen altan, terrasse eller tagterrasse. I kælderen er der anlagt en parkeringskælder, med en kapacitet på 56 biler.</p><h3>Boliger med diversitet</h3><p>Kunstnerkarréen er som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere, som kan bo sammen og dermed sikre diversitet i karréen.</p><p><em>Fordybelse</em> er for dem, der ønsker fred og ro omkring sig. I bebyggelsens vestlige del findes 30 lejligheder på enten to eller fire værelser med omgivelser, som sikrer grundlag for kreativitet og fordybelse – deraf byggeriets navn. Beboerne er som udgangspunkt personer på 40+, der enten er singler, par eller stadig har hjemmeboende teenagebørn.</p><p><em>Cityliv</em> er omvendt til de moderne storbymennesker, der ønsker mere liv og knald på hverdagen. De 37 lejligheder er fra mindre toværelses til større femværelse...

Mindre hus på 96 m2 til leje 2300 København S

I dette hus på Robert Jacobsens Vej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 96 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Robert Jacobsens Vej i 2300

Husleje
Du skal betale 13.063 kr. om måneden for denne bolig på Robert Jacobsens Vej.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-10-31.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.