3 værelses hus i København SV

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

964 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

44.850 kr

Leje per måned:

14.950 Kr/md

<p>Granholm er en ny karré og ø på Sluseholmen med lejeboliger. Her findes lejligheder til leje i varierende størrelser fra 54 kvm og helt op til 208 kvm fordelt på 2-5 værelser. Granholmen er en af de sidste karréer som færdiggør Slueholmens kanalby og er placeret med kanaler langs byggeriet og inderhavnen på den ene side.</p><p>I Granholm forventes Sluseholmens Sundhedshus at blive placeret i et samarbejde mellem det eksisterende apotek, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut. Ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.</p><p>Umiddelbart bag Granholm vil den kommende metrostation ligge, hvilket betyder at man fra Granholm har meget nem adgang til offentlig transport til resten af København.</p><p>Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt. Henvend dig på en af de ledige boliger for at høre om mulighederne for særskilt tilladelse.</p>

Mindre hus på 83 m2 til leje 2450 København SV

I dette hus på Etta Camerons Vej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 83 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Etta Camerons Vej i 2450

Husleje
Du skal betale 14.950 kr. om måneden for dette lejemål på Etta Camerons Vej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.850 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-11-30.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.