3 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Bertram Knudsens Vej
Depositum:

46.943 kr

Leje per måned:

9.898 Kr/md

Stort hus på 107 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på Bertram Knudsens Vej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 107 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Bertram Knudsens Vej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bertram Knudsens Vej er 9.898 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 46.943 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.