3 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
NYTORV
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

30.000 kr

Leje per måned:

10.000 Kr/md

Seniorbofællesskabet er centralt beliggende Nytorv 2, i Kolding midtby ved Kolding Å og med OK klubben som genbo. Busstopsted findes lige ude foran seniorbofællesskabet. Parkeringshuse, dagligvarebutikker og gågadesystemet er beliggende inden for 200 meter. Ejendommen inkluderer elevator, fælles udeareal under overdækningen mod Kolding Å, samt fælleshus i stueplan på 73 m². Fælleslokalet inkluderer køkken, toilet og bad faciliteter som anvendes til fælles sang, gymnastik, Yoga, syning, fest og andre daglige sociale aktiviteter. (depotrum til opbevaring af redskaber i kælderen). Alle boliger er installeret med dørtelefon med kamera/monitor – altså kan du via skærmen på din lejligheds-telefon i se vedkommende som ringer på din opgangs-yderdør. Alle boligerne er i et plan og installeret med ventilation, Invita inventar, vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, pyrolyseovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine, Raw Arlington Eg laminat gulve, troldtekt akustik lofter og betonfarvede gulve og vægge i bruseniche. Boliger på 1., 2. og 3. sal har egen altan. Stueplansboligerne inkluderer desværre ikke terrasse – dog kan den fælles terrassen under afdækningen mod åen anvendes. Alle boli...

Mindre hus på 95 m2 til leje 6000 Kolding

I dette hus på NYTORV får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 95 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på NYTORV i 6000

Husleje
Du skal betale 10.000 kr. om måneden for denne lejebolig på NYTORV.
Depositum
Du skal lægge 30.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.