3 værelses hus i Nordborg

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

2.600 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.701 Kr/md

Afdelingen består af 157 boliger i alt heraf 54 i etagebyggeri og 103 i rækkehuse. Beliggende tæt ved Børnebyen Havnbjerg og indkøbsmuligheder. Her er 2, 3 og 4 værelses lejligheder/rækkehuse i størrelser fra 35,5 m 2 - 114,4 m 2

Mindre hus på 91 m2 til leje 6430 Nordborg

I dette hus på Tjørning får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 91 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Tjørning i 6430

Husleje
Du skal betale 4.701 kr. om måneden for denne lejebolig på Tjørning.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejemål i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.