3 værelses hus i Silkeborg

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
12 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vimmerbyvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

25.551 kr

Leje per måned:

8.517 Kr/md

<p>Midt i den skønne natur i det nordvestlige Silkeborg findes byggeriet Vimmerbyvej i den populære bydel Buskelund, som kendetegnes ved nærheden til naturen samtidig med der er kort til indkøb, centrum og motorvej. Her findes både rækkehuse og lejligheder på mellem 2 og 5 værelser.</p><h3>Børnevenlige Buskelund</h3><p>I Buskelund er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området, og Silkeborg centrum er kun ca. 4 km væk.</p><h3>Oplagt for pendlere</h3><p>Fra Vimmerbyvej er der kun få minutter til motorvejen, så du på ca. en halv time når Herning eller Aarhus. Denne del af Silkeborg er derfor oplagt for pendlere, der vil bo bynært men også med hurtig adgang til motorvej.</p>

Stort hus på 101 m2 til leje 8600 Silkeborg

I dette hus på Vimmerbyvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 101 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Du skal betale 8.517 kr. om måneden for dette lejemål på Vimmerbyvej.
Depositum
Du skal lægge 25.551 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket kan du finde 148 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.