3 værelses hus i Viborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
21 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sortebr. Kirke Stræde
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Hyggeligt rækkehus i 2 plan. I stueetagen er der stue med trægulv, køkken med opvaskemaskine, badeværelse med bruser samt entre med trappe til 1. salen. På 1. salen er der 2 værelser samt et lille pulterrum. Der er vaskemaskine i lejemålet. Der kan tilkøbes parkering til lejemålet. Huset er til leje nu.

Mindre hus på 86 m2 til leje 8800 Viborg

I dette hus på Sortebr. Kirke Stræde får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 86 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Sortebr. Kirke Stræde i 8800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Sortebr. Kirke Stræde  ligger på 6.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.