3-værelses i centrum

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

700 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

CENTRALBELIGGENDE, RENOVERET I NYERE TID FREMHÆVES: . totalrenoveret i nyere tid . familie og børnevenlig ejendom . lukket gårdhave med legetårn, rutchebane, gynge og sandkasse . 3-værelses i 2-plan . mindre ejendomskompleks . blot hundrede meter fra banegården . få hundrede meter fra shoppingscentret Broen . gode parkeringsmuligheder i P-huset i samme gade . enkelte frugttræer, og mulighed for at etablere køkkenhave LEJLIGHEDEN består af: . lille entre . flot og funktionelt badeværelse med gulvvarme, og fliser over alt . stort køkken med god plads til spisebord for mindst 6 personer . alt i hårde hvidevarer i køkkenet . stor og lys stue, med trapper til 2.sal . stort soveværelse med kvistvindue mod gaden, og Velux mod gården . børneværelse . repos (som kan anvendes til flere formål) Husdyr er ikke tilladt, og ikke-rygere foretrækkes, da ejendommen er røgfri.

Mindre hus på 84 m2 til leje 6700 Esbjerg

I dette hus på Danmarksgade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 84 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Danmarksgade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Danmarksgade ligger på 6.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 94 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.