3 VÆRELSES I FLADE / NYKØBING MORS

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.150 kr/md

Depositum:

11.550 kr

Leje per måned:

3.850 Kr/md

Pæn lejlighed i udlejningsejendom beliggende i Flade beliggende nord for Nykøbing Mors med ca. 14 min kørsel. Boligen består af et godt ældre køkken samt en rummelig stuen med 2 gode værelser. Derudover er der entre og baggang. Der er ligeledes toilet med bruser. Der er endvidere egen hyggelig baghave med tilhørende terrasse. Ejendommen opvarmes med træpiller og el afregnes direkte med forsyningsselskab.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 7900 Nykøbing Mors

På Stensagervej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Stensagervej i 7900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Stensagervej er 3.850 kr.
Depositum
Du skal lægge 11.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7900 Nykøbing Mors? Du kan i øjeblikket finde 43 lejeboliger i Nykøbing Mors netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.