Flot og moderne 3-værelses i København K

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

49.500 kr

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Du kan du bo i topmoderne lejligheder i hjertet af København – tæt på det hele. Knabro Passage er en historisk gammel ejendom, der nu omdannes fra erhverv til lejeboliger. I Knabro Passage bor du eksklusivt – med adresse på enten Knabrostræde, Nytorv eller Nygade. Knabro Passage ligger klods op af Nytorv og Strøget, midt mellem hyggelige cafeer og lækre restauranter. Kun en gåtur fra biografer, parker, udstillinger og de smukke kanaler. Tæt på blandt andet Tivoli, Rådhuspladsen, Christiansborg, Stræderne, Vor Frue Kirke, Nørreport og Gråbrødre Torv. Du bydes velkommen i en stor 3 værelses lejlighed på 102 m som er nyere istandsat og fremstår i meget flot stand. Lejligheden er indrettet med éntre, stue/køkkenalrum og 2 værelser. Lejligheden har en mindre hyggelig altan. Fra éntreen er der adgang til badeværelset, som indeholder separat bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler kombineret i en maskine. Stuen byder på en lækker udsigt til Knabrostræde og Strøget, hvor man kan nyde aktiviteten i dagstimerne, men samtidig nyde roen fra 4. etage i de senere aftentimer. Der medfølger et kælderrum og der er elevator til anden sal, og trapper til fjerde sal. Husdyr og bofællesskaber e...

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 1164 København K

På Nygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 102 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Nygade i 1164

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nygade er 16.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 49.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 1164 København K

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 1164 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.