3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Gravensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.485 kr

Leje per måned:

6.495 Kr/md

Hyggelig lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg! Er du på jagt efter en rigtig citylejlighed med en beliggenhed midt i Aalborg, så du lige udenfor din hoveddør kan finde byens gågader med caféer, restauranter, indkøbs- og transportmuligheder, fitness og meget mere. Så behøver du ikke lede længere. Her får du: En hyggelig lejlighed fyldt med en masse lyse rum og med kig ned til gågaden. Lejligheden indeholder køkken med masser af skabsplads, badeværelse med brusekabine og skabsplads både under- og ved siden af vasken, rummelig stue og 2 gode værelser.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9000 Aalborg

På Gravensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gravensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.495 kr. om måneden for denne bolig på Gravensgade.
Depositum
Du skal lægge 19.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.