3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

7.450 kr

Depositum:

22.350 kr

Leje per måned:

7.450 Kr/md

Flot renoveret 3. vær. beliggende tæt på centrum, Nordkraft samt den nye havnepromenade. Dejlige grønne områder i gårdmiljø samt tæt på busforbindelse. nyt hvidt køkken med induktionskomfur, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab samt combineret vaske/tørremaskine. Badeværelse med badskab, spejlskab samt bruseniche med spots i loftet. Entre samt køkken har vinyl på gulvet og øvrige rum har fyrretræsgulve.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 9000 Aalborg

På Østerbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østerbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.450 kr. om måneden for dette lejemål på Østerbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.350 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.