3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.385 kr

Leje per måned:

5.795 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Moderne og lys citylejlighed midt i Aalborg med tagterrasse Er du på jagt efter en skøn citylejlighed, og drømmer du om en helt centralt beliggenhed i skønne Aalborg? Så får du her en lejlighed, der rummer alt dette + lidt ekstra. Her får du: Lejligheden indeholder et stort og moderne køkken/alrum, hvor du sagtens kan finde plads til spisebordet. I køkkenet får du masser af skabsplads og ikke mindst opvaskemaskine, så du slipper for at tage alt din opvask i hænderne. På badeværelset er der lys i spejlet skabsplads både under- og ved siden af vasken, væghængt toilet og stor separat brusekabine. Derudover indeholder lejligheden 2 store værelser med smukt lysindfald fra de fine vinduespartier. Som en ekstra lille bonus har ejendommen har en skøn fælles tagterasse med udsigt over byen.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterbro i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 17.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.