3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Poul Paghsgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.485 kr

Leje per måned:

6.495 Kr/md

Fin rummelig lejlighed beliggende i skønne Vestbyen Er I et hold studerende eller et vennepar, der er på jagt efter jeres kommende fælles hjem, så kan denne fine lejlighed beliggende i skønne Aalborg Vestby blive jeres kommende bolig. Her får I: En fin 3 værelses lejlighed med en central beliggenhed i Aalborgs Vestby tæt på indkøb, kultur og skønne grønne områder. Lejligheden er ideel til 3 studerende der vil dele en lejlighed.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9000 Aalborg

På Poul Paghsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Poul Paghsgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Poul Paghsgade er 6.495 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.485 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.