3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
19. jun 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Lille Kongensgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Bo med udsigt til både vand og grønne områder! Er I et vennepar eller kærestepar, der er på jagt efter den helt rigtige lejlighed beliggende centralt i Aalborg, så får du her en delevenlig lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med udsigt til både fjord og park. Her får I: En skøn rummelig lejlighed med fine detaljer, lyse rum og smuk udsigt. Lejligheden ligger i en hyggelig ejendom i hjertet af Aalborg tæt på gågader, restauranter, caféer, park, havnefronten og meget mere. Lejligheden er delevenlig til 2, da den har stort åbent køkken/stue og 2 separate værelser.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Lille Kongensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Lille Kongensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 7.495 kr. om måneden for denne bolig på Lille Kongensgade.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.