3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
19. jun 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Delevenlig og charmerende lejlighed i det centrale Aalborg Er I på jagt efter en skøn 3 værelses lejlighed beliggende i det centrale Aalborg tæt på byens gågader, cafeer, restauranter, kulturelle oplevelser, transport og grønne områder? Så får I her en dejlig lejlighed, der matcher jeres ønsker. Her får I: Lejligheden indeholder et lyst køkken med masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej, stor rummelig stue med smukt lysindfald, 2 gode værelser samt badeværelse.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.995 kr. om måneden for denne bolig på Prinsensgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.985 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.