3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

931 kr/md

Forudbetalt leje:

7.652 kr

Depositum:

20.925 kr

Leje per måned:

6.975 Kr/md

Dejlig renoveret lejlighed der bør ses! Lejligheden er med to stuer ensuite og soveværelse. Lejligheden er renoveret med Biga Metropolkøkken med køle/fryseskab, emhætte, keramisk komfur, indbygningsovn samt lille opvaskemaskine. Badeværelse med gulvvarme, bademiljø med spejlskab og bruseniche. Garderobeskabe i soveværelse. Garderoberum i forgang. Nye lofter i stuer og soveværelse. Nye gipslofter med indbygget spots i køkken, bad og entre. Afhøvlede gulve i stuer og soveværelse. Linoleumsbelægning på gulv i entre og køkken. Mulighed for opstilling af egen vaskemaskine i kælder. Porttelefon. Fælles gård. Husdyr er ikke tilladt

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9000 Aalborg

På Louisegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Louisegade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Louisegade ligger på 6.975 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.925 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-12-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.