3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

3 værelses lejlighed med altan. Lejligheden har fordelingsgang hvorfra der er adgang til åbent køkken, bad/toilet og de 3 gode rummelige værelser. Fra 2 af værelserne er der adgang til altan. Lejligheden er perfekt til 3 der vil dele en bolig helt centralt i Aalborg.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Prinsensgade er 8.595 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.785 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.