3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
19. jun 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Et historisk og funktionelt sted at bo! Drømmer du om en skøn moderne lejlighed i det centrale Aalborg, hvor du og din veninde eller måske lille familie, kan bo? Så får I her en moderne og delevenlig lejlighed med kort afstand til indkøbsmuligheder, gågaden med shoppingsmuligheder, restauranter, transport og grønne områder. Her får I: En lys og åben entré med masser af skabsplads til at hænge dine jakker og stille dine sko. Den store lyse stue har masser af plads til både sofagruppen og spisebordet samt direkte udgang til den ene af de to store overdækkede altaner. Badeværelset er lyst og moderne med både lys i spejlet, skabsplads under vasken og stor brusekabine. 2 gode værelser med et smukt lysindfald samt et lyst køkken med masser af skabsplads til at alt dit køkkengrej samt direkte udgang til den anden af de to overdækkede altaner. I ejendommen medfører der en parkeringslicens, mulighed for leje af garage og elevator i alle opgange!

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro ligger på 7.495 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 22.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.