3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

7.000 kr

Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Lejemålet er beliggende tæt ved Nordkraft og den nye havnefront – dejlig gårdmiljø bag ved gården. Hvidt Køkken med massive træforkanter, komfur, emhætte køle/fryseskab, vaskemaskine. Badeværelse med med fliser på vægge, højskab med 2 låger kombineret vaske/tørremaskine. Trægulve i værelser og stue. Linoleum i køkken og entre.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 9000 Aalborg

På Østerbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østerbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.000 kr. om måneden for denne lejebolig på Østerbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.