3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Holbergsgade
Forbrug:

1.275 kr/md

Forudbetalt leje:

6.375 kr

Depositum:

19.127 kr

Leje per måned:

6.375 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejlighed med hvidt køkken med massive træforkanter, komfur, køle/fryseskab og emhætte. Badeværelse med fliser i brusekabine og på gulv, skab med vask. Afhøvlede/oliebehandlede gulve, dog linoleumsbelægning på gulv i køkken og entre. Garderobeskab i soveværelse. Fælles vaskeri i kælder. Husdyrhold er ikke tilladt.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 9000 Aalborg

På Holbergsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Holbergsgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.375 kr. om måneden for denne lejebolig på Holbergsgade.
Depositum
Du skal lægge 19.127 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-01-03.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.