3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.085 kr/md

Forudbetalt leje:

7.903 kr

Depositum:

23.711 kr

Leje per måned:

7.903 Kr/md

Hvidt køkken med komfur, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Udgang til terrasse. Bad med fliser på vægge og gulv. Hvid sanitet og spejl. Depotrum ved værelse. Gulvene i lejligheden er belagt med vinyl i trælook. Fælles vaskeri i kælder. Husdyr er ikke tilladt.

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 9000 Aalborg

På Istedgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Istedgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Istedgade er 7.903 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.711 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.