3 værelses lejlighed i Aalestrup

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

4.475 Kr/md

Ågade 5A, st. Flot og regulær 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Aalestrup. Lejligheden indeholder entré, flot nyere køkken, pænt badeværelse, hyggelig stue med flot lysindfald samt gode værelser. Flere flotte detaljer - forhør venligst nærmere!

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 9620 Aalestrup

På Ågade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ågade i 9620

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ågade ligger på 4.475 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9620 Aalestrup? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 9620 Aalestrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.